torsdag 1 december 2011

Vi listar Sveriges älskade B-kändisar samt C-kändisar

De här människorna älskar rampljuset och gör allt för hålla sig kvar där, och då menar jag allt!
Och när det gäller humor så ska vi såklart hjälpa dem.
Men först måste vi lista dem !

10.Meral Tasbas

Medverkade i dokusåpan Baren på tv3 samt ett program vid namn "Goa", Hon har även medverkat i dunder filmerna Hundtricket och Jönssonligan, när hon fick slut på pengar så gjorde hon en låt som hon sjöng på turkiska med en annan b-kändis, bloggar även friskt i hopp om att en dag bli en A-kändis. Kör hårt Meral!


9. Blondin Bella (Isabella Löwengrip)

Efter att ha så kallat "hissat & dissat" halva Sverige så blev hon äntligen upptäckt och fick vara med i "blogg eliten" vilket är super häftigt för en så ung tjej, i tillfället i akt så var hon med i succé tävlingen "Let´s dance" där hon åkte ut direkt, samt det blodiga programmet "Fångarna på fortet" . Starkt jobbat Bella!


8. Glenn Hysén
Han är i dag med i nästan varenda program och allt han blir erbjuden, vi ser han dagligen skämma ut sig i reklam efter reklam, så vad har han gjort för att bli så känd?
Jo, han har spelat i GAIS i Allsvenskan, som är en av dem sämsta fotbollen i världen, Tyvärr så kommer vi nog alltid få se denna stjärna.

7. Dolph Lundgren

Efter sin succé när han var med i Rocky så har det bara gått utför för denna muskelbyggar karl, på gång på gång gör han misslyckande i sina skådespeleri er och är en höjdare på att skapa B-filmer, om inte det räcker så har han nu gått ut med att han brukade steroider under sin tid i den så kallade "Arnold världen".
Tyvärr Dolph, men din tid är tyvärr över i film branschen :(

6. Patrik Sjöberg

Här har vi en kille som älskar rampljuset, han fick inte nog efter han lagt av med friidrott, vi har sett honom i program som Mästarnas mästare och diverse program alla avdankade friidrottare återför enas.
Men efter några år så bytte han ut löparskorna mot alkoholen och blev gripen 2006 för ringa narkotika brott då han påträffades på stan påtänd med sina gamla hoppar polare påtänd på kokain.
Där tog det inte stopp, bara nu i år gick han ut i skvaller pressen med att han blev antastad av sin tränare under sin karriär, stackars Patrik! :(

5. Anna Book

Ja, nu börjar vi oss allt närma oss gott folk. 
Låt mig presentera Melodifestival drottningen ANNA BOOK!
År 1986 så deltog hon i Melodifestivalen med låten "ABC" och kom på hela 4:e plats!
Kan ni tänka er det, 4:e plats!
Det måste ju firas med att ställa upp i en rad olika dokusåpor en sådär 20 år senare, och pratar flitigt framför skvaller pressen hur hon lider och kämpar mot sin fettma.
Här på Sveriges Sämsta Blogg så tycker vi alla är lika mycket värda och fina som dem är, Så snälla Anna, sluta och låt oss lida av din 40'års kris!


4.Gurkan Gasi

Pizza bagaren som älskar dokusåpor, om inte självaste Gurkan Gasi, blev känd när han ställde upp i Big Brother 2011 och fick hela yngre Sverige att rösta på honom, tyvärr så räckte det inte hela vägen, men jag kan nästan garantera er att vi får se honom igen!

3. Anna Anka


Har vi kanske korat Sveriges mest omskrivna B-kändis?
Känd för att vara en hollywood fru, hon går ut gång på gång och berättar hur hon hatar feta människor och att brunetter inte har några själar, sen såklart hur fula vi svenskar är, hon säger sig vara en fotmodell,skådespelerska, tv-personlighet och författare.
När hon har vaknat så är hon mest bara ute efter att gifta runt sig och leva på det.
Nej, Anna Anka har vi tyvärr inte hittat något roligt att skriva om.
Pass!



2.Linda Rosing


Nu börjar det hetta till lite i byxan när vi presenterar en riktig kändis, jo, Linda Rosing!
Hon blev känd för att haft sex i live sändning i dokusåpan Big Brother och efter det har hon bara exploderat ut. När vi kollar på hennes CV får det oss att tappa hakan, håll i hattarna nu!
Hon säger sig vara - Glamourmodell,sångerska,författare,partiledare,programledare och till och med flygvärdinna!
Vilken stålkvinna va? ;)
Eftersom hon även är en mycket seriös politiker också så kan vi inte sluta avguda denna dam, när hon fick hela 223 röster.
Vi känner att vi hittar så mycket skoj om denna tjej att vi får ta och göra en hel granskning om henne framöver! Kört hårt!


1.Jan O. Jansson (Naken-Janne)

Och på första plats så har vi en klar vinnare, om inte självaste Naken-Janne!
Han kan ha Sveriges kändaste snopp och skäms inte alls för att visa upp sig naken, även han är en stört skön dokusåpa älskare och blev kändis genom "Farmen".
Mer kärlek till folket med Naken-Janne!



Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar